uhapšen zbog obljube učenice

Profesoru iz Kneževa predložen pritvor

  • Извор: АТВ
  • 14.09.2023. 13:38

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za profesora Zorana M. (57) iz Kneževa zbog sumnje da polno zloupotrijebio šesnaestogodišnjakinju.

Iz OJT Banjaluka je, uz navođenje inicijala osumnjičenog, saopšteno da je on osumnjičen za krivično djelo polna zloupotreba djeteta starijeg od 15 godina.

„Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju  da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo, shodno  člana 197. stav 1. tačka b. i v.  Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske“, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Kotor Varošu.

Profesor iz Kneževa uhapšen zbog obljube učenice

Profesor iz Kneževa uhapšen zbog obljube učenice

Podsjetimo, mediji su objavili da je profesor Zoran M. iz Kneževa uhapšen zbog sumnje da je obljubio učenicu srednje škole u tom gradu. Osumnjičeni je ranije bio i direktor Srednjoškolskog centra u Kneževu.

Prema nezvaničnim navodima, osumnjičenog je policiji u Kneževu prijavila učenica koja je bila njegova žrtva.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм