Трогир

Пронађен амфетамин вриједан 7.500 евра, ухапшен мушкарац

  • Извор: СРНА
  • 15.01.2024. 12:56

У Трогиру је ухапшен педесетдвогодишњак код кога је пронађено око три килограма амфетамина вриједног 7.500 евра, пиштољ и муниција.

Полиција је јуче у 1.30 часова у Трогиру зауставила возило "голф" којим је управљао мушкарац, који је добровољно предао 3,9 грама амфетамина, али је одбио тест на дрогу, па је је искључен из саобраћаја, ухапшен, а возило је стављено под надзор.

На основу налога, извршен је претрес возила у којем је пронађено и одузето 738 грама дроге амфетамин и пиштољ са муницијом.

Приликом претреса стана који педесетдвогодишњак користи на подручју Полицијске управе шибенско-книнске, полиција је пронашла и одузела 2.066 грама амфетамина и мању количину марихуане, саопштено је из сплитске полиције.

Након криминалистичке обраде 52-годишњак је ухапшен и уз кривичну пријаву предат притворском надзорнику.

Он је осумњичен за неовлаштену производњу и промета дроге, те прекршај из Закона о набавци и посједовању оружја и Закона о сигурности саобраћаја.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.