Doboj

Pronađeno tijelo Dragana Ljubičića

  • Извор: АТВ
  • 11.10.2022. 18:39

Tragičan kraj potrage za nestalim Dobojlijom Draganom Ljubičićem. Njegovo beživotno tjelo pronađeno je sinoć u rijeci Spreči na području Stanić Rijeke.

Tjelo su u riječnom kortu pronašli ribari. Odmah su obvijestili najbližu policijku stanicu. 

Policajci iz Doboj Istoka pozvali su kolege iz Doboja i zajedno izašli na lice mjesta. Prepozonali su  Ljubičića za kojim su tragali prethodnih dana.  Mještanin Husein jutros je u njivi zatekao tragove. 

"Pronađen kod parcele Pide zvanog, to sma čuo ništa drugo, kod parcele, a to je njegova parcela, pričaju sinoć kad su se ovi kad su se vratl našli ga kod Pigine parcele. Samo evo vidite ovde žito je polomljeno kako su hodali, bila i policija", kaže Husein Dedić, mještanin.  

Više od stotinu polcijajaca i brojni mještani podijeljeni u zone, tragali su za Draganom. Sve su radili na osnovu rekonstrukcije kretanja,izjava  očevidaca i snimaka video nadzora.

"Mi nažalost nismo utvdili mjesto njegovog nestanka u vrjeme potrage, tako da smo na osnovu rekonstrukcije njegovog kretanja. Da smo našl bicikl to bi bilo mjesto od kojeg bi krenula pretraga imali bi možda više šansi da ga pronađemo", rekao je Jovica Žigić, načelnik sektora policije PU Doboj

Pretpostavka je, kažu u policiji, da se Ljubičić utopio u noći nestanka. Tačno vrijeme, kao i uzrok smrti utvrdiće obdukcija. 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.