Potvrđena sumnja

Pronađeno tijelo nestalog mladića, identifikovan na osnovu lične karte i odjeće

  • 05.07.2023. 19:31

Tačnom se pokazala sumnja da tijelo NN osobe koje je u petak iz Tise izvađeno kod štranda u Adi ima veze sa nestankom B. T. (30) iz Martonoša.

Unadležnom tužilaštvu u Senti, rečeno je da je tijelo identifikovano na osnovu odjeće u kojoj je bila i njegova lična karta.

– Obdukcija tijela obavljena u novosadskom Institutu za sudsku medicinu potvrdila je da se radi o utopljenju – saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Senti.

Horvat Gergelj, predsjednik Savjeta MZ Martonoš, potvrdio je da je ova vijest rastužila sve mještane.

Nijemac naoružan mačetom, nožem, sjekirama i bejzbol palicom pokušao ući u Hrvatsku

Nijemac naoružan mačetom, nožem, sjekirama i bejzbol palicom pokušao ući u Hrvatsku

Najteže je pala porodici B. T. Njemu se, priča Horvat, svaki trag izgubio prošlog utorka uveče, na obali Tise u Martonošu:

– Tamo je pronađen njegov bicikl. Uslijedila je velika potraga. I ja sam učestvovao u pretraživanju terena. Pregledali smo u okolini Martonoša oko 40 hektara šume kraj Tise, ali ga nigdje nismo našli. Pored mještana i vatrogasaca iz Martonoša, mladića su tražili i radnici firme njegovog oca. Nažalost, nekoliko dana kasnije, stigla je strašna vijest – rekao je Gergelj, prenosi Blic.



Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм