Зеница

Пронађено три килограма дроге, ухапшен мушкарац

  • Извор: АТВ
  • 02.02.2024. 10:57

Кантоналном тужилаштву у Зеници данас ће бити предат ухапшени мушкарац чији су иницијали Х.М. /36/ код којег је у стану пронађено готово три килограма различите врсте дроге, укључујући и нешто више 111 грама хероина, саопштено је из МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Полиција је јуче, поступајући по наредби Општинског суда, извршила претрес стана који користи Х.М. и, осим хероина, пронашла 12 пакета марихуане са укупно 2,14 килограма, осам пакетића спида од 717,65 грама, те 20 комада пушчане и пиштољске муниције.

Током претреса је заплијењена дигитална вага и мобилни телефон.

Осумњичени ће данас бити предат Кантоналном тужилаштву уз извјештај о почињеним кривичним дјелима неовлаштена производња и стављање у промет дроге и недозвољено држање оружја или експлозивних материја.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.