Alarmantno

Pronađen još jedan pedofil: Pogledajte cijelu prepisku sa djevojčicom (12)

  • 22.02.2020. 22:34

D. R. iz Kruševca slao je poruke djevojčici od 12 godina nudeći joj da se upoznaju i da stupi u seksualne odnose s njim.

Riječ je o izuzetno navalentnom i agresivnom internet predatoru koji je, misleći da se radi o pravoj osobi, djevojčici slao fotografije svog polnog organa i porno video klipove. Uz gnusno obraćanje maloljetnoj diverziji, koristeći vulgarne riječi sa seksualnom konotacijom, otkrila ga je grupa balkanskih lovaca na pedofile „Stoppedofiliji SP“, kada je fotografisao svoje lice i poslao im.

Poslije uobičajenog uvoda i upoznavanja sa 12-godišnjom maloljetnicom, predator iz Kruševca je napisao da ima 32 godine i naizgled kulturno upitao diverziju da li je nekada neko pitao da ima seks, na šta mu je ona odgovorila da o drugima ne govori nikada. Ubrzo je ovaj Kruševljanin počeo da otkriva svoje pravo lice i namjeru, koristeći krajnje vulgarni riječnik uz primetnu seksualnu agresiju u komunikaciji s maloljetnicom.

Pročitajte prepisku.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм