Mostar

Pronađeno tijelo žene koja se vodila kao nestala

  • 05.12.2018. 21:49

MUP Hercegovačko-neretvankog kantona potvrdio je sumnje da juče pronađeno mrtvo tijelo žene u Lištici zapravo nestala I.M. (1964.) iz Pologa pored Mostara.

Saopšteno je kako je juče u 7:15 časova u PS Mostar Centar je prijavila D.M. iz Mostara nestanak svoje majke I.M. (1964) iz Pologa-Mostar, koja se u ranim jutarnjim časova udaljila iz porodične kuće u Pologu.

Patrola policije izvršila je uži i širi obilazak terena u Pologu, ali navedena nije pronađena. U 12 časova pripadnici GSS Široki Brijeg prijavili su da su u koritu rijeke Lištice, u mjestu Međine, pronašli beživotno žensko tijelo. Izvršenim uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da se radi o nestaloj I.M., saopštili su iz MUP-a.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм