Смедерево

Пронашао тијело рођака у локви крви: Мушкарац избоден 10 пута

  • Извор: Нова.рс
  • 23.09.2023. 13:20

Мјештанин Смедерева Ж.И. (68) брутално је убијен тако што га је за сада непозната особа, према незваничним сазнањима, 10 пута избола, а по том преклала.

Увиђај је и даље у току а припадници полиције обезбјеђују локал.

Тијело несрећног мушкарца пронађено је јуче у локалу који је он недавно купио, и према сазнањима, неколико лица је саслушано.

Бивши цимер убијеног човјека испричао је да је он био први осумњичени када се сазнало за убиство.

"Жиле и ја смо живјели заједно шест година и он је недавно продао кућу у којој смо живјели заједно. Ја сам се одселио. а он је узео тај локал да живи у њему. Дан уочи убиства затекао сам га на оближњој пијаци, био је поприлично узрујан, видјело се да нешто са њим није у реду. Када сам сазнао да је убијен, остао сам у шоку и одмах сам отишао у полицију да се пријавим, пошто сам чуо да су ме тражили. Испитивали су ме до 1 послије поноћи, након тога сам пуштен“, испричао је бивши цимер убијеног.

Обрушио се дио ауто-пута, повријеђене три особе

Обрушио се дио ауто-пута, повријеђене три особе

Он наводи да несрећни човјек није имао непријатеље и да га је поприлично забринуло кад је сазнао шта се догодило.

Мјештани не памте овакво стравично убиство

Мјештани Смедерева остали су у шоку након стравичог убиства и они кажу да овакав случај нису запамтили.

"Имам двоје дјеце и живимо у близини тог локала гдје је он убијен. Јако смо уплашени, посебно што се још увијек не зна ко је убица. На том мјесту често се скупљају проблематичне личности, вриште, галаме и врше нужду, зато што је поред напуштени објекат. Више пута смо апеловали на град да нам ријеши тај проблем, али нам нико није изашао у сусрет и ево сад је један човјек убијен на том мјесту. Како дјецу сада да пустим напоље“, прича за "Нову" једна мјештанка Смедерева.


Метеоролог упозорава: Нека се људи припазе

Метеоролог упозорава: Нека се људи припазе

Подсјетимо, тијело Ж.И. (68) пронашао је рођак, коме се Ж.И. није јављао на телефон. А када је дошао до локала у ком је убијени живио, затекао је његово тијело у локви крви.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм