ATV

Смедерево

Пронашао тијело рођака у локви крви: Мушкарац избоден 10 пута

  • Извор: Нова.рс
  • 23.09.2023. 13:20

Мјештанин Смедерева Ж.И. (68) брутално је убијен тако што га је за сада непозната особа, према незваничним сазнањима, 10 пута избола, а по том преклала.

Увиђај је и даље у току а припадници полиције обезбјеђују локал.

Тијело несрећног мушкарца пронађено је јуче у локалу који је он недавно купио, и према сазнањима, неколико лица је саслушано.

Бивши цимер убијеног човјека испричао је да је он био први осумњичени када се сазнало за убиство.

"Жиле и ја смо живјели заједно шест година и он је недавно продао кућу у којој смо живјели заједно. Ја сам се одселио. а он је узео тај локал да живи у њему. Дан уочи убиства затекао сам га на оближњој пијаци, био је поприлично узрујан, видјело се да нешто са њим није у реду. Када сам сазнао да је убијен, остао сам у шоку и одмах сам отишао у полицију да се пријавим, пошто сам чуо да су ме тражили. Испитивали су ме до 1 послије поноћи, након тога сам пуштен“, испричао је бивши цимер убијеног.

Обрушио се дио ауто-пута, повријеђене три особе

Обрушио се дио ауто-пута, повријеђене три особе

Он наводи да несрећни човјек није имао непријатеље и да га је поприлично забринуло кад је сазнао шта се догодило.

Мјештани не памте овакво стравично убиство

Мјештани Смедерева остали су у шоку након стравичог убиства и они кажу да овакав случај нису запамтили.

"Имам двоје дјеце и живимо у близини тог локала гдје је он убијен. Јако смо уплашени, посебно што се још увијек не зна ко је убица. На том мјесту често се скупљају проблематичне личности, вриште, галаме и врше нужду, зато што је поред напуштени објекат. Више пута смо апеловали на град да нам ријеши тај проблем, али нам нико није изашао у сусрет и ево сад је један човјек убијен на том мјесту. Како дјецу сада да пустим напоље“, прича за "Нову" једна мјештанка Смедерева.


Метеоролог упозорава: Нека се људи припазе

Метеоролог упозорава: Нека се људи припазе

Подсјетимо, тијело Ж.И. (68) пронашао је рођак, коме се Ж.И. није јављао на телефон. А када је дошао до локала у ком је убијени живио, затекао је његово тијело у локви крви.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: