Хапшење

Провалник у шуми закопао злато вриједно 100.000 КМ!

Марио Баришић из Градачца ухапшен је због сумње да је у Прњавору украо златне полуге, дукате и инвестиционо злато вриједно око 100.000 марака!

Како незванично сазнаје АТВ Баришић је злато украо из куће у Прњавору, а потом га закопао у шуми у околини, намјеравајући да се касније врати по њега. Међутим, у међувремену је откривен и ухапшен, а украдено злато је пронађено.

У ПУ Бањалука наводе да је М.Б. спроведен на криминалистичку обраду због сумње да је починио кривично дјело тешке крађе.

”М.Б. се сумњичи да је 4. новембра, уз употребу подесног предмета обио улазна врата породичне куће у Прњавору, потом ушао у унутрашњост и извршило преметачину, при чему је пронашао и украо инвестиционо злато, златне полуге и дукате укупне вриједности око 100.000 КМ”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да су током криминалистчке обраде, као и извршених претреса, пронађени и уз потврду одузети украдени предмети, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

”Након коплетирања и докуменотвања предмета, лице М.Б. ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука”, наводе у полицији.

Иначе, осумњичени Баришић је већ пролазио кроз полицијске евиденције и раније је хапшен због кривичних дјела у вези са злоупотребом дрога.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.