PU Bijeljina

Pucali iz gasnog pištolja na dvije lokacije u Janji

  • Извор: СРНА
  • 26.03.2022. 20:23

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina identifikovali su lica koja su u Janji pucala iz gasnog pištolja, saopšteno je iz ove uprave.

Pucali iz gasnog pištolja u Janji

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina identifikovali su lica koja su u Janji pucala iz gasnog pištolja, saopšteno je iz ove uprave.

Policijskoj stanici Janja jutros je u 8.20 časova prijavljeno da su se u toku noći u Ulici 1. maja u Janji čuli pucnjevi, a policija je na licu mjesta pronašla tri čaure najvjerovatnije od gasnog pištolja.

Operativnim radom policija je došla do saznanja da je i u neposrednoj blizini starog motela u Janji u Lešničkoj ulici u toku noći bilo pucanje iz oružja, gdje je izvršen uviđaj i pronađeno je 28 čaura i jedan metak najvjerovatnije od gasnog pištolja.

Policija je identifikovala izvršioce i to lice čiji su inicijali V.Đ. iz Janje kod kojeg je pronađen gasni pištolj, dok je iz navedenog pištolja u Ulici 1. maja pucalo lice A.K.

Ustanovljeno je da je u Lešničkoj ulici pucalo lice čiji su inicijali M.B, koje je odbacilo gasni pištolj koji je pronađen i uviđajem izuzet sa lica mjesta.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se lica prekršajno sankcionišu po Zakonu o oružju i municiji, te da se radi na identifikovanju eventualnih ostalih učesnika u navedenom događaju.


Тагови: