Beograd

Pucao na komšiju jer je njegovoj ženi slao provokativne poruke

  • Извор: Блиц
  • 12.09.2023. 15:02

Dušan R. danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je 10. septembra ove godine u autoperionici u Zemunu iz vatrenog oružja, za čije držanje nema dozvolu, ispalio više hitaca u pravcu oštećenog N.P, ali ga nije pogodio.

Osumnjičeni je na saslušanju iznio svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svjedoke i da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu.

"N.P. je, kako tvrdi osumnjičeni, njegov drug i komšija. Poslao je njegovoj ženi provokativne poruke, a koje je slao svim ženama njihovih drugova. Iznervirao se uzeo pištolj i otišao kod N.P.", navodi nezvanično izvor "Blica".


Oglasila se bijeljinska bolnica zbog smrti dječaka

Oglasila se bijeljinska bolnica zbog smrti dječaka

Sumnja se da je Dušan R. 10. septembra došao do auto-perionice i kuće oštećenog N.P, neovlašćeno noseći vatreno oružje, koje je odmah po dolasku repetirao i krenuo ka oštećenom koji je uzeo kuhinjski nož i krenuo ka osumnjičenom.

Zatim je osumnjičeni ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u pravcu oštećenog ali ga nije pogodio, a oštećeni je zamahnuo nožem i nanio osumnjičenom posjekotinu u predjelu lijeve nadlaktice, nakon čega je osumnjičeni, povlačeći se ispalio još nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, koji je išao sa nožem prema njemu, koji oštećenog nisu pogodili, a zatim se udaljio sa lica mjesta.


Političarka se snimala tokom odnosa s mužem

Političarka se snimala tokom odnosa s mužem

U auto-perionici sve vrijeme bio prisutan svjedok – oštećeni, koji je kako bi se zaštitio od hitaca koje je ispaljivao osumnjičeni, sklonio iza svog automobila. Dušanu R. se na teret stavljaju krivična djela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivčnim djelom Izazivanje opšte opasnosti.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.