Фоча

Пуцао на свадби из пушке, полиција дошла и одузела је!

  • 23.10.2023. 11:19

Полиција је одузела аутоматску пушку и оквир муниције од мушкарца из Фоче чији су иницијали В.М. због сумње да је на свадби пуцао из ватреног оружја, саопштено је из фочанске Полицијске управе.

Након сазнања да је мушкарац испалио два рафала из аутоматске пушке у ваздух у ужем центру Фоче, полицијски службеници су га јуче у 13.10 часова пронашли и привремено му одузели оружје са муницијом.

О догађају је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је наложио да се предузму мјере и радње на документовању кривичног ђела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Из Полицијске управе апелују да грађани, како би биле спријечене нежељене посљедице употребе ватреног оружја, не пуцају на прославама, те упозоравају да свадбе, крштења, рођендани и друга мјеста окупљања на слављима нису мјеста, ни поводи за употребу ватреног оружја.

Полицијска управа Фоча апелује на грађане и да пријаве сваку незакониту употребу ватреног оружја надлежној полицијској станици или позивом на 122, што могу учинити и анонимно. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)