Saopštenje

Pune ruke posla banjalučkoj policiji: Drogu oduzeli od sedam osoba

  • Извор: АТВ
  • 24.07.2023. 10:46

Tokom vikenda banjalučka policija zaplijenila je drogu od sedam osoba, navedeno je u saopštenju.

Droga je zaplijenjena od šest osoba u Banjaluci te jedne u Čelincu.

Šest lica je sankcionisano izdavanjem prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Od sirotinjske hrane do deluks poslastice - zašto su čvarci tako skupi

Od sirotinjske hrane do deluks poslastice - zašto su čvarci tako skupi

"Kod B.Z. iz Banjaluke, pronađena je papirna maramica u kojoj se nalazilo 1,35 grama marihuana, a kod Đ.J. iz Banjaluke, jedan džoint, ukupne bruto mase 0,47 grama. Kod M.P. iz Doboja, pronađena je i oduzeta pvc folija u kojoj se nalazilo 9,17 grama marihuane a kod B.K. iz Doboja, pvc vrećica u kojoj se nalazilo 0,75 grama marihuane. Kod lica M.R. iz Hrvatske, pronađena je i oduzeta pvc vrećica u kojoj se nalazilo 2,14 grama marihuane i pvc vrećica u kojoj se nalazilo 1,08 grama kokain. U Čelincu, kod E.Č. iz Banjaluke, pronađena je i oduzeta pvc folija u kojoj se nalazilo 3,46 grama marihuane”, stoji u saopštenju.

Licu I.B. iz Banjaluke, uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 17. Zakona o javnom redu i miru. 

Debakl sezone u jadranskom turističkom centru

Debakl sezone u jadranskom turističkom centru

“Policijski službenici su uočili navedeno lice kako na javnom mjestu konzumira improvizovanu cigaretu tzv. džoint. Od lica I.B. je oduzeta navedena improvizovana cigareta u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja sovjim izgledom asocira na opojnu drogu 'Marihuanu' ukupne bruto mase 0,36 grama. Kod istog je prilikom testiranja utvrđeno prisustvo Amfetamina i THC u organizmu”, stoji u saopštenju. 

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: