ПУ Бијељина

Радник пронађен у силосу млина - Детаљи хорора у Бијељини

  • Извор: АТВ
  • 29.09.2023. 15:46

Беживотно тијело лица С.П. из Бијељине пронађено је синоћ око 21 час у силосу млина у којем је исти био запослен, саопштено је из ПУ Бијељина.

"Полицијска станица Бијељина 27.09.2023. године око 18 часова од стране радника милина у Црњелову, запримила је пријаву да је лице С.П. нестао из круга фирме. По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници који су изашли на лице мјеста и обавили разговор са радницима фирме, исти су изјавили да лице С.П. нису видели од 14 часова, као и да је на радном мјесту остао његов мобилни телефон, док се на паркинг простуру фирме налазило његово путничко возило", наводи се у саопштењу полиције.

Полицијски службеници у циљу проналаска лица претражили су ужу и ширу територју око фирме. Наредног дана 28.09.2023. године, приликом пражњења силоса око 21,00 час пронађено је беживотно тијело несталог лица.

Ухапшен дилер, пронађена дрога

Ухапшен дилер, пронађена дрога

Од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина 29.09.2023. године извршен је увиђај лица мјеста. Беживотно тијело превезено је на Одјељење патологије.

Надлежни тужилац наложио је обдукцију тијела у циљу утврђивања свих потребних чињеница и околности. Рад по наведеном је у току.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм