Теслић

Расвијетљено убиство пса, осумњичени пуцали и ка мјештанима

  • 29.12.2023. 10:54

Полиција је поднијела пријаву тужилаштву против Алије М. (44) и Ермина М. (40) из Теслића због сумње да су хицима из ловачке пушке убили пса, расе Пулин, те пуцњавом изазвали опасност по неколицину мјештана.

У ПУ Добој наводе да су обојица осумњичени да су починили кривична дјела изазивање опште опасности, те мучење и убијање животиња.

”За наведене постоји основ сумње да су 24. децембра у околини Теслића изазвали опасност по живот и здравље више лица, на начин да су пуцали из ватреног оружја у правцу гдје су боравила лица и том приликом усмртили пса власништво једног мјештанина”, наводе у ПУ Добој.

У Теслићу убијен пас, ”овјерен” из близине

У Теслићу убијен пас, ”овјерен” из близине

Као што је АТВ писао мјештани су сједили испод једне надстрешнице када су из шуме одјекнули хици. Први хитац је ранио пса, да би један од осумњичених након тога пришао животињи и из близине је ”овјерио”.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм