Bijeljina

Repetirao pištolj prema građanima, policija ga pronašla i uhapsila

  • Извор: ИнфоБијељина
  • 18.07.2023. 13:26

Policija je uhapsila Z.M. koji je osumnjičen da je u Bijeljini repetirao pištolj prema građanima, saznaje InfoBijeljina.

Policijska stanica Bijeljina, 16. jula oko 2.40 časova, zaprimila je prijavu da je ispred ugostiteljskog objekta u Bijeljini došlo do svađe između više lica, te da je jedno lice repetiralo pištolj sa metkom u cijevi prema građanima.

“Po zaprimljenoj prijavi odmah su  postupili policajci koji su izašli na lice mjesta, te tom prilikom utvrdili da se radi o Z.M. koji se automobilom udaljio sa lica mjesta”, rečeno je iz policije.

Buknuo požar kod Trogira, na terenu desetine vatrogasaca

Buknuo požar kod Trogira, na terenu desetine vatrogasaca

Istog dana u popodnevnim časovima pripadnici Policijske uprave Bijeljina uhapsili su Z.M. na području Bijeljine na osnovu raspisane potrage. 

“Kod njega je pronađen i privremeno oduzet pištolj sa pripadajućom municijom”, rekli su iz policije.

Osumnjičeni je uz izvještaj predat Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Hakeri kreirali svoj ChatGPT, za pomoć sajber kriminalcima

Hakeri kreirali svoj ChatGPT, za pomoć sajber kriminalcima


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм