Obronik

Ribar pecao ribu uz pomoć struje pa poginuo

 • 14.07.2019.17:37

Tridesetogodišnji Dejan Jurić iz Obodnika, kod Kotor Varoša, nastradao je u subotu dok je uz pomoć struje pecao ribu ispod svoje kuće u rijeci Vrbanji.

On je, kako su nam ispričali poznanici, oko podne, sa kumom pecao ribu uz pomoć električne energije na viru, odmah ispod kuće. U jednom momentu njegov kum se udaljio, a kada se nedugo potom vratio, zatekao je tijelo Jurića u koritu rijeke.

Na početku se sumnjalo da se tridesetogodišnjak okliznuo na kamen i udario glavom te da je tako nastradao.

Međutim, kako nezvanično Nezavisne saznajemo, sumnja se da ga je ipak usmrtila struja.

"To je zaista teška tragedija, jer je Dejan odrastao pored rijeke i nije moguće da se utopio, zato što je izvrstan plivač. Taj vir se bukvalno nalazi ispod njegove kuće, a baš u tom momentu ostao je sam", ispričao nam je poznanik.

Dodaje da je ova tragedija šokirala mještane, a nastradali mladić radio je u fabrici obuće.

"Pred njim je bio život, a skoro se oženio, nema ni mjesec dana", kaže naš sagovornik.

Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Banjaluka, u subotu, u 12.55, prijavljeno im je da je dovezeno beživotno tijelo tridesetogodišnjaka u Dom zdravlja Kotor Varoš, koje je prethodno izvučeno iz rijeke Vrbanje na obalu u mjestu Obodnik.

"Izvršen je uviđaj na licu mjesta pronalaska beživotnog tijela. Obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a rad na utvrđivanju svih okolnosti nastupanja smrti je u toku", naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Ističu da, prema dosadašnjim informacijama, ništa ne upućuje na postojanje krivičnog djela.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.