Vlakovo

Sahranjene tri nastavnice koje su tragično stradale u saobraćajnoj nesreći

  • 16.04.2019. 17:03

Na gradskom groblju Vlakovo u podnevnim satima sahranjene su Lejla Sadiković, Almina Ćorović i Mini Kadrić, radnice Osnovne škole "Kovačići" koje su tragično stradale u saobraćajnoj nesreći u mjestu Bulozi nedaleko od Sarajeva.

Sahrani je prisustvovalo je mnogo ljudi, a tišinu su razbijali samo povremeni jecaji i plač članova porodice, prijatelja i kolega.

Četiri radnice OŠ "Kovačići" poginule u mjestu Bulozi kada su u automobilu sletjele s ceste nakon čega su završile u provaliji dubokoj oko 200 metara. Poslije višesatne potrage tijela stradalih su pronađena u rijeci Miljacki.

Takođe, Savjet ministara BiH donio je odluku da se utorak, 16. april 2019. godine, proglasi Danom žalosti u BiH upravo zbog smrti Lejle Sadiković, Almine Ćorović, Mine Kadrić i Merime Balkić.

Merima Balkić, četvrta stradala u nesreći, sahranjena je juče na gradskom groblju u Lipik u Bosanskoj Krupi.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.