Žrtve zlostavljanja

Samoubistvo Mladena Dulića potreslo region: Svi mediji pišu o tragediji

  • Извор: АТВ
  • 30.10.2022. 11:13

Goran Karanović, Kristina Đukić, Mladen Dulić. Tri imena, tri mlade osobe, tri poziva u pomoć. Zahvaljujući medijima, javnost je čula za njih i još jednom bacila pred građane veliki problem koji je zanemaren.

Kristina Kika Đukić (22), jutjuberka izvršila je samoubistvo 8.12.2021. godine. Goran Karanović (19), veliki ljubitelj i zaštitnik životinja izvršio samoubistvo 23.9.2022. Mladen Dulić (22), izvršio samoubistvo 29.10.2022. godine.

Ono što je zajedničko za ove tri mlade osobe je razlog zbog kojeg su se odlučili na samoubistvo. Bili su žrtve nasilnika. Nažalost, ova tri imena poznata su u javnosti zbog medijske pažnje, a pitanje je koliko je još mladih osoba koje su odlučile da sebi oduzmu život iz istih razloga.

Smrt Mladena Dulića potresla je region, a svi uticajni mediji prate slučaj. Od Slovenije do Crne Gore, mediji izvještavaju o nesrećnoj sudbini mladića koji je zbog ismijavanja digao ruku na sebe.

Matija Babić za Index piše tekst "Malo šale nikog nije ubilo, je l' tako?". Babić u svom autorskom tekstu piše o javnosti koja danas brani Dulića, ali postavlja pitanje koja je to javnost zbog koje je Dulić i izvršio samoubistvo?

"Javnost je na strani sirotog zbunjenog Mladena, kojeg je zli radnik s benzinske zajebavao jer je eto u toj situaciji bio slabiji od njega, kao što su sto puta prije zajebavali njega dok je on bio slabiji", piše Babić.

Najuticajniji mediji iz Srbije na svojim naslovnim stranicama prenose sve najvažnije vijesti koje se tiču ovog slučaja. Isti je slučaj i sa medijima u Crnoj Gori i Sloveniji.

....

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?