Vozač uhapšen

Nesreća na na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška: Muškarac pao sa traktora i poginuo

  • Извор: СРНА
  • 21.07.2021. 10:54

M.A. iz Gradiške poginuo je prilikom pada sa traktora na kolovoz, a vozač S.B., takođe iz Gradiške, je uhapšen, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Policiji je sinoć oko 20.25 prijavljeno da se na magistralnom putu Kozarska Dubica - Gradiška u mjestu Međeđa dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno stradalo.

Uviđaj je obavljen u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Iz Policijske uprave Prijedor su apelovali da vozači poštuju sabraćajna pravila i propise, da obrate pažnju na tehničku ispravnost vozila i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

"Odgovornim ponašanjem doprinosimo bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju", navodi se u saopštenju.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.