Advokat potvrdio

Saslušan hirurg sa VMA osumnjičen da je zvjerski prebio suprugu, evo šta je rekao

  • Извор: Курир
  • 30.03.2023. 16:29

Poznati plastični hirurg koji je zaposlen na VMA u Beogradu i još dvije privatne klinike, osumnjičen je da je brutalno pretukao dugogodišnju suprugu 2. februara, danas je iznio odbranu pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, pošto se do sada branio ćutanjem.

Njegov branilac, advokat Đorđe Kalanj, potvrdio je za Kurir da je saslušanje završeno.

"Djelimično je priznao izvršenje krivičnog djela. Objasnio je da je bio pod velikim uticajem različitih lijekova koje je pio zbog zdravstvenih problema koje je imao. Moj krijent rekao je i da bi najsrećniji bio da može da vrati vrijeme, da mu je jako žao i da mnogo pati zbog onoga što se dogodilo, ali najviše zbog djece“, rekao je za Kurir branilac poznatog hirurga, koji nije želio da otkriva šta je bio razlog koji je uzrokovao sukob supružnika u zajedničkom stanu.

Prema nezvaničnim saznanjima, njegova supruga koja je saslušana je izjavila da je on tukao skoro mjesec dana u njihovoj porodičnoj kući.

"Hirurg je priznao da je bio nasilan prema supruzi 5. januara i da joj je tada najvjerovatnije nanio povrede, ali da poslije toga nije bio fizički nasilan prema njoj, već da su se samo svađali“, kaže sagovornik Kurira.

Kako je Kurir ranije pisao, osumnjičeni doktor koji je u pritvoru, od januara je bio na bolovanju zbog zdravstvenih problema koje je imao.

"Ljekaru se pojavio problem na rukama, zbog čega nije mogao da operiše i morao je da prestane da radi. Tada su vjerovatno počeli problemi u kući“, rekao je ranije za Kurir dobro obaviješten izvor.

Povezane vijesti:

Hirurg sa VMA tvrdi da nije tukao ženu: "Pala je niz stepenice"

Žena hirurga sa VMA: "27 dana me je tukao oklagijom, davio kablom“

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.