Partizan

Saslušan vlasnik beogradske streljane

  • Извор: Агенције
  • 04.05.2023. 16:44

Vlasnik streljane Partizan, u kojoj je počasni član bio otac K.K, dječaka koji je juče izvršio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", saslušan je u policiji.

Prema informacijama portala "Republika", uprkos tome što su i K.K. i njegov otac V.K. priznali da su pucali u streljani, vlasnik je izjavio da dječak nikada nije ušao u njegov objekat kao i da nije pucao u streljani "Partizan".

Da podsjetimo, predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče obraćajući se naciji povodom nemilog događaja, takođe pomenuo streljanu "Partizan" u kojoj je porodica Kecmanović vježbala.


Ugledni ljekar nije prepoznao teško ranjenog sina: Vrištao i cijepao mantil

Ugledni ljekar nije prepoznao teško ranjenog sina: Vrištao i cijepao mantil

"Otac je bio počasni član jedne streljane na stadionu i u nju je odlazio da vježba gađanje", rekao je Vučić govoreći kako oružje nije bilo strano porodici dječaka.

K.K. je očigledno jako dobro baratao oružjem, jer je sa velike udaljenosti od čak 14 metara pucao u radnika obezbjeđenja u školi.

Takođe dječak je dobro nišanio i velikom brzinom mijenjao šaržer kada mu je ponestalo metaka.

K.K. je osumnjičen da je juče ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar".


Mirkina i Vujadinova djeca idu u školu u kojoj se dogodio novi napad: Dobro su

Mirkina i Vujadinova djeca idu u školu u kojoj se dogodio novi napad: Dobro su

On je upao u školu u 8.40 kada je ubio radnika obezbjeđenja te se ustremio i pucao na tri učenice u holu. Nakon toga upao je u kabinet istorije, gdje je pucao u nastavnicu. Osim nastavnice, metke su primili i učenici, od kojih je petoro ubijeno.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.