Sudar kod Foče

Sedmogodišnjoj djevojčici slomljena noga

  • 29.10.2018. 14:54

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Foča-Goražde u mjestu Paunci danas je teže povrijeđena sedmogodišnja djevojčica iz Zvornika, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Nezgoda se dogodila u 9.40 časova kada je vozilo "reno", kojim je upravljalo lice iz Foče čiji su inicijali M.G. (31), usljed neprilagođene brzine kretanja uslovima puta prešlo na suprotnu stranu i udarilo u vozilo "golf četiri" kojim je upravljalo lice iz Zvornika čiji su inicijali M.R. 

Sedmogodišnja djevojčica, putnik u vozilu "golf četiri", zadobila je teže tjelesne povrede i ljekarska pomoć joj je pružena u fočanskoj Univerzitetskoj bolnici. 

Srna saznaje da je djevojčici slomljena noga, te da je nakon stavljanja gipsa puštena na kućno liječenje. 

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio preduzimanje mjera s ciljem utvrđivanja tačnog uzroka nezgode i odgovornosti učesnika. 

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.