Evo kako se sve desilo

Sedmorica tukla brata i sestru poslije udesa: Djevojku htjeli da bace s mosta?

  • Извор: Курир
  • 13.07.2023. 15:38

U udesu koji se dogodio juče u 17 časova na Dušanovcu u Beogradu, kod isključenja sa auto-puta, teško su povrijeđene dvije osobe, djevojka N. J. (20) i njen brat S. M. (19)!

Kako Kurir saznaje, brat i sestra su povrijeđeni kada su ih pretukla petorica muškaraca, koja su bila u automobilu "ford" s kojim su se prethodno sudarili.

Stric povrijeđenih za Kurir je ispričao da je porodicu pogodilo to što se u medijima pojavila informacija "da su pretučeni momak i djevojka, kao i da su lakše povrijeđeni". On kaže da su i N. J. i S. M. u bolnici, da im povrede nisu bezazlene, kao i da po sredi nije bila masovna tuča.

Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

Stric objašnjava za Kurir da je svemu prethodilo to što je "ford" udario u "audi" njegovih rođaka velikom brzinom. Kako kaže otpozadi ih je udario i odmah počeo da bježi.

- Nakon što su ih udarili automobilom, odmah su krenuli da bježe sa lica mjesta, a onda su moj bratanac i bratanica krenuli kolima da ih prate, pa su ih sustigli na jednom od semafora i tu su izašli da uslikaju auto i tablice, ne bi li imali neki dokaz za štetu koju su im nanijeli prilikom udarca. Prilikom njihovog izlaska iz auta i slikanja tablica, petorica momaka iz tog "forda" počeli su da izlaze i da tuku mog bratanca i bratanicu, kako pesnicama tako i palicama koje su izvukli iz auta - priča zabrinuti stic i dodaje:

Lucifer

Lucifer "prži" Srbiju: U jednom gradu izmjereno 46 stepeni

- U cijeloj frci, naišlo je još jedno vozilo iz kog su izašla još dva momka, te su i oni počeli da ih tuku i da ih šutiraju, a u jednom momentu su čak povukli moju bratanicu i htjeli da je bace sa mosta!

Kako priča stric povrijeđenih, da nije naišao radnik iz obližnjeg restorana, koji je uspio da spasi djevojčicu od sigurne smrti i da ih otjera, cijela situacija bi se mnogo gore završila.

Prevrnuo se kamion, povrijeđen vozač

Prevrnuo se kamion, povrijeđen vozač

- Čovjek je naišao i krenuo da rastjeruje momke koji su lupali palicama po mom bratancu i po kolima ne bi li ih u potpunosti razbili, a onda je primijetio i nju kako je guraju ka mostu u namjeri da je bace.

Na lice mjesta došla je policija i Hitna pomoć koja ih je prevezla na VMA gdje su im ustanovljene teške tjelesne povrede.

Mladić i djevojka su od jakih udaraca zadobili potres mozga, otečenu slezinu od šutiranja i velike povrede vrata i glave, a trenutno se još uvijek nalaze u bolnici na VMA.

Poznat identitet nastradalog: Pojavio se snimak stravične nesreće u BiH

Poznat identitet nastradalog: Pojavio se snimak stravične nesreće u BiH

Kako nezvanično saznaje Kurir, još uvijek nisu indetifikovani nasilnici koji su odmah po dolasku radnika iz obližnjeg restorana počeli da bježe.

Vozilo "audi A3" koje su vozili brat i sestra tokom sudara, potpuno je uništeno, izbušene su im gume, polupana šoferka, kao i retrovizori.

(Foto: Kurir)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.