Nova saznanja

Seksualne usluge pružale u banjalučkom hotelu za više stotina maraka

  • 23.01.2021. 20:51

Djevojke uhapšene u policijskoj akciji "Dolar", zbog pružanja seksualnih usluga u striptiz baru "Caribic Dance", u hotelu "Ćetojević" u Banjaluci, imale su prilično papren cjenovnik, saznaje Srpskainfo.

Za seks su, naime, uzimale i po nekoliko stotina maraka.

Privedeni

U ovoj akciji banjalučka policija uhapsila je 11 osoba.

Uhapšen je vlasnik striptiz bara Lari Živković iz Prnjavora, koji se tereti za organizovanje prostitucije.

– Osim njega, privedene su i Adna M. i Nina Š. iz Banjaluke, Marta V, Ana S, Zvezdana D. i Nina K. iz Srbije. Takođe su privedeni Bernard Ćosić, kod koga je pronađena droga, Alen Duranović, Mirhad Ferhativić i Miroslav Savanović, svi državljani Slovenije – pojašnjava izvor.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je ova akcija bila usmjerena na borbu protiv droge i organizovane prostitucije.

Cjenovnik

Izvor Srpskainfo otkriva cjenovnik koje su djevojke imale u striptiz baru.

– Djevojke su se prvenstveno bavile striptizom, a imale su i intimne plesove za mušterije. Imale su “male” i “velike” plesove, koji su se odvijali u posebnim prostorijama. Cijena malog plesa je bila 100, a velikog 200 maraka – pojašnjava izvor.

Međutim, to nisu bile sve usluge koje su one pružale.

– Osim plesa, one su ilegalno pružale seksualne usluge, što su klijentima naplaćivale i po 400 maraka. Pretpostavlja se da su seksualne usluge pružale duže vremena, a sve se odvijalo uz dozvolu vlasnika lokala – ističe izvor Srpskainfo.

Seksualne usluge su najčešće pružale stalnim i provjerenim klijentima.

Istraga će biti nastavljena i u narednom periodu, a djevojke iz Srbije će najverovatnije biti deportovane.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм