Нови Сад

Сектолог објаснио могуће значење симбола на кући у којој су нађена тијела дјеце

  • Извор: Телеграф
  • 02.03.2024. 23:28

Након информација да се на зидовима стана у ком је живио млади брачни пар који је синоћ скочио са солитера, а у којем су пронађена беживотна тијела њихове дјеце, налазе симоболи египатске митологије, те да полиција и тужилаштво истражују наводе да су Л.П.С. и М.П.С. били припадници секте, за "Телеграф.рс" огласио се и наш познати сектолог Димитрије Пастуовић.

Како је открио за поменути портал, он сумња да се у овом случају наводно ради о једној врсти сатанизма која је повезана са египатском магијом. 

"Дај Боже да гријешим, али ово је наша будућност, а све захваљујући друштвеним мрежама и платформама на којима многи шире причу о енергијама, космосу, паганским божанствима", прича Пастуовић.

Он додаје и да поштоваоци ових увјерења шире своју пропаганду и тако успијевају и да, најприје, затрују омладину.

"То су злонамјерни људи, шире своје глупости и трују дјецу, попут њих, и то намјерно. Ово је зло", казао је.


Језиви симболи на зидовима куће у којој су пронађена мртва дјеца

Језиви симболи на зидовима куће у којој су пронађена мртва дјеца

Пастуовић је за "https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3847266-sektolog-za-telegraf-o-mogucem-znacenju-simbola-na-zidovima-kuce-para-iz-novog-sada-daj-boze-da-gresim" напоменуо и да је раније упозоравао на "сатанизам", те да ће оваких случајева бити још у будућности.

"Нажалост, ово је узело маха, а да би се овоме стало на пут мора се донијети закон. Држава, црква, полиција, сви морају да се укључе и да се спроводе казне", закључио је сектолог.

Након што истрага буде завршена, биће познато више детаља о овој трагедији.

Подсјетимо, цртежи загробног живота из египатске митологије пронађени су на зидовима стана у ком је живио млади брачни пар који је у петак скочио са солитера, а у којем су пронађена беживотна тијела њихове дјеце.

Према првим, незваничним информацијама, ова открића навела су полицајце да посумњају да су Л.П.С. и М.П.С. били чланови секте. Тужилаштво у сарадњи са полицијом провјерава ове наводе.

Тијела њихове дјеце, која су пронађена у том стану, послата су на обдукцију, како би се утврдио тачан узрок смрти.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.