Šest navijača uhapšenih u Banjaluci bili pod uticajem droge, pronađene palice i baklje

  • Извор: АТВ
  • 30.10.2021. 20:58

Šest navijača iz Teslića, od ukupno 11 koliko ih je danas uhapšeno u Banjaluci, bili su pod uticajem opojne droge anfetamin, saopšteno je iz Policijske uprave. Banjaluka.

Naime, kako su naveli u PU Banjaluka, uhapšeni su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo opojne droge u organizmu kojom prilikom je kod šest lica utvrđeno prisustvo opojne droge anfetamin, dok su tri lica odbila da se podvrgnu ispitivanju.

Кod uhapšenih su pronađena i oduzeta dva metalna boksera, dvije palice i baklja. 

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka zajedno sa Jedinicom žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske navijače iz Teslića su uhapsili zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela nasilničko ponašanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i tjelesna povreda. 

Podsjećamo, navijači iz Teslića su danas oko 13,45 časova, nenajavljeno došli na stadion u ulici Omladinska u Banjaluci, i tom prilikom fizički napali dva građanina. Potom su po odlasku sa stadiona fizički napali dva policijska službenika PU Banjaluka i jednog policijskog službenika Jedinice žandarmerije koji su zadobili tjelesne povrede. Dva građanina i policijski službenici su zbog zadobijenih povreda zatražili ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.                                                               



  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм