Pucnjava u Beogradu

Sin Zorana Šijana uhapšen u Zvorniku

  • Извор: Телеграф
  • 10.03.2022. 15:44

Vukašin Šijan (23), sin ubijenog Zorana Šijana iz Surčina, uhapšen je u Zvorniku u Republici Srpskoj zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Autokomandi u Beogradu, proteklog vikenda.

On je uhapšen sa još jednim lice, Markom V. nakon čega su prebačeni u ekstradacioni prtivor, što znači da će biti isporučeni Srbiji, potvrđeno je za Telegraf.rs.

- Šijan se trenutno nalazi u pritvoru u Sarajevu. Postoje problemi ono identifikacije uhapšenih lica i zato još nisu isporučeni Srbiji - tvrdi izvor.

Prema riječima tog izvora, sumnja se da su njih dvojica učestvovala u pucanjavi koja se desila na Autokomandi u subotu ujutru.

Podsjećanja radi, mladić M. K. (20) ranjen je u pucanjavi koja se dogodila na ispred jedne kafane u subotu ujutru, a svemu je, kako su očevici ispričali, prethodila svađa oko djevojke.

Kako su očevici tada izjavili na Telegraf.rs, napadači su pobjegli taksijem ka stadionu Partizana a, kako saznajemo, čitav događaj snimile su kamere. Navodno su i napadači i ranjeni mladić sjedili u restoranu, kad je došlo do rasprave i svađe, i to zbog najvjerovatnije zbog djevojke koja je bila u društvu jedne grupe mladića.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм