Srbija

Sinovi monstrumi: Kik-bokser zaklao majku, programer svoju udavio

  • 02.10.2019. 20:38

Pavle Tomić (20) ubio Tatjanu Tomić (56) u njihovom iznajmljenom stanu u Kaluđerici, a samo nekoliko sati kasnije Marko Puzić (28) usmrtio Desanku Puzić (63) u Bogatiću.

Dva jeziva porodična zločina juče su potresla Srbiju, a u oba slučaja sinovi su ubili svoje majke! Najprije je Pavle Tomić (20) u beogradskom naselju Kaluđerica zaklao majku Tatjanu (56), a nekoliko sati kasnije je Marko Puzić (28) iz Bogatuića golim rukama tukao i udavio majku Desanku (63), dok je baku Vericu (86) teško povrijedio.

Zločin u Kaluđerici desio se oko tri sata iza ponoći, a sumnja se da je Pavle nasrnuo na Tatjanu dok je ona spavala u dnevnoj sobi.

"U iznajmljenom stanu u Gračaničkoj ulici živjeli su Pavle, njegovi mama, otac i brat. Prethodne večeri Tatjana je napravila baklavu, porodica je večerala i legli su da spavaju. U gluvo doba noći Pavle se probudio i četiri puta nožem ubo majku u leđa, a potom joj je prerezao grkljan. Nakon zločina, on je u gaćama pobjegao kroz prozor", kaže naš izvor i dodaje da su Pavlovi otac i brat spavali u trenutku zločina.

Pričao nepovezano

"Otac je čuo da se nešto dešava, a u dnevnoj sobi je zatekao mrtvu suprugu. Policija je brzo stigla i poslije kraće potrage ubica je pronađen. On je tokom hapšenja pričao nepovezano, a navodno je policajcima rekao da je ubio majku „jer nije mogao da preboli to što je ona navodno prevarila njegovog oca“, kaže naš izvor i dodaje da se Pavle Tomić navodno liječio na psihijatriji i da je odnedavno počeo da se bavi kik-boksom.

Samo nekoliko sati poslije svirepog ubistva u Kaluđerici, gotovo identičan zločin desio se i u Bogatiću.

"U kući porodice Puzić desio se pravi horor. Marko je, najvjerovatnije u nervnom rastrojstvu, nasrnuo na majku i baku. Počeo je da ih tuče u kući, a žene su pokušale da pobjegnu. Međutim, stigao ih je u dvorištu. Majku je udavio, a baku ostavio jedva živu u lokvi krvi. Poslije krvavog pira, on je izašao na ulicu. Vikao je: „Ja sam Isus i moram da pustim krv.“ Jednoj komšinici je doviknuo: „Ja sam mislio da ćeš i ti da ideš sa mnom!“ Žena se prepala kada ga je vidjela svog krvavog i pobjegla je u kuću - pričaju komšije i dodaju da je prava drama nastala kada je policija stigla u kuću strave.

Rvao se s policijom

"Tri patrole su stigle ispred kuće. Marko je pokušao da pobjegne i rvao se s policajcima. Pritom je polomio staklo na jednom policijskom automobilu, a pošto se koškao sa policajcima, jednom od njih je uniforma bila natopljena krvlju. Na kraju, policajci su uspjeli da ga savladaju", ispričale su preplašene komšije.

Inače, uhapšeni Marko je završio programiranje u Novom Sadu. U kući je živio s roditeljima i bakom, a otac je juče po podne bio na poslu.

"Ne znamo šta se desilo i zašto je Marko ubio majku i povrijedio babu. Sigurno mu je nešto kvrcnulo u glavi", kaže izvor.

Pročitajte još:

Marko (27) urlao da je Isus, pa ubio majku golim rukama

Stršljen usmrtio muškarca (37)

Nastavnik polno uznemiravao učenice

Oglasio se Jokićev otac: U pitanju je obična porodična svađa

Osuđen mladić koji je izmislio teško bolesnu Kristinu i skupljao novac za nju

Žuti meteoalarm: U četvrtak nevrijeme

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.