У средњој школи

Скандал у Загребу: Професор удара ученика по глави

  • Извор: 24сата.хр
  • 19.12.2023. 12:04

Хрватски портал 24сата објавио је данас да је у посједу скандалозног снимка из једне загребачке средње школе на којој учитељ некаквим предметом удара ученика по глави.

Прије тога, како се види на снимци узнемирујућег садржаја, коју због заштите малољетника нису објавили, ученик долази до професора, нешто му говори, а онда се хрва с њим. Долазе до полице гдје професор узима нешто и више пута удара ученика по глави. Сукоб се наставио док их остали ученици нису раздвојили. Неки од њих су све снимали, други су навијали и добацивали. 

Да су упознат са снимком, потврдили су из саме школе.

"Школа је поступила у складу протоколима, о догађају обавијестила све надлежне институције, укључујући и полицију, те су њихова поступања у току. Детаље случаја и њихова поступања, међутим, не можемо износити. Најстроже осуђујемо сваки облик насиља и држимо да насиље нема оправдања, независно од околности. Слиједом наведеног, покренут је поступак отказивања уговора о раду споменутог наставника", написала је директорица у одговору наведеном порталу.

Одговор се очекује и од загребачке полиције.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм