ATV

Стравичан призор

Школски комби слетио с пута, завршио у дворишту

 • Извор: Агенције
 • 21.11.2023. 15:08

Данас око 13.30 часова дошло је до саобраћајне незгоде када је школски комби слетио са пута између Горњег Ситног и Срињина на подручју Сплита.

Ријеч је о стрмом и вијугавом путу која спаја ова два мјеста и на којој су временске прилике лоше (пада киша, а пут је клизава). Возач је управљајући комби возилом слетио под цесту у насељу Сиротковићи.

Према неслужбеним информацијама, ријеч је о школском комби возилу у којем је у тренутку незгоде било дјеце. Срећом, нико није теже повријеђен, али су превентивно превезени на пружање помоћи.

Власник куће у чије двориште је слетио комби казао је за Далмацију данас како ово није први пут да се на том мјесту догодила таква несрећа.

"У 13.23 сати у Ситно Горњем на раскрсници за Срињине дошло је до слијетања комби возила. Полиција је на мјесту догађаја", казала је Сања Назлић из ПУ сплитско-далматинске.

Саобраћај се овом дионицом цесте одвија наизмјенично, једним траком, уз регулацију полицијског службеника.


Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?