Радник Електродистрибуције

Славишу је јуче усмртио стршљен, прије пар мјесеци преживио струјни удар

  • Извор: Курир
  • 09.07.2024. 22:10

Славиша Вучићевић (45) радник Електродистрибуције у Медвеђи умро је јуче око поднева, од убода стршљена.

Фаталан исход десио се муњевито јер му је жаоку стршљен забо у крвни суд на врату. Породица настрадалог човјека је у шоку јер је био стуб породице, жене и двоје д‌јеце и ослонац широј породици.

Доктор који је крив за смрт Николе тражио новац другом пацијенту за операцију

Доктор који је крив за смрт Николе тражио новац другом пацијенту за операцију

Мјештани у невјерици коментаришу чињеницу да је Славиша умро од уједа инсекта, а један човјек који је радио близу Славишиног радног мјеста и често га виђао, открио је да је прије само шест мјесеци несрећник избјегао смрт.

– Око Божића се пронијела вијест да је Славиша настрадао, али тада је у ствари погинуо његов колега са којим је он радио и ишао на терен. У трафо-станици на улазу у Сијаринску Бању, тада је погинуо М.Б. док је покушавао да укључи струју.

Одобрен лијек за Мостарку Амилу Зукић: Једина у БиХ са овим обољењем

Одобрен лијек за Мостарку Амилу Зукић: Једина у БиХ са овим обољењем

Ето, Славиша се тада спасао. А сада није успио. Изгледа да се црна коб надвила над њим и није хтјела да оде. И он и тај колега што је погинуо у јануару, били су сјајни породични људи и велики пријатељи, а били су и вршњаци – рекао је саговорник Републике.

И поред брзе интервенције екипе Хитне помоћи из Медвеђе, тада за М. Б. није било спаса, као ни сада Славиши. Вучићевић је данас сахрањен у присуству много људи и неутјешне породице, двоје одрасле д‌јеце, супруге, сестре итд.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: