Novi Sad

Smatra da je ovo uzrok smrti: Sestra tragično nastradale Ive otkrila šta se kobne noći

  • Извор: Блиц
  • 29.08.2023. 07:11

Iva je dobila srčani napad, to je uzrok smrti, otkrila je Martina Balog, sestra 27-godišnje Novosađanke Ive Balog koja je nestala na plaži Oficirac u subotu oko 4 ujutru.

Ukoliko se to ispostavi kao tačno, riješiće misteriju smrti djevojke čije je tijelo nađeno narednog dana čak 60 kilometara nizvodno, pored obale na području Starih Banovaca. Martina dodaje da plaže na Oficircu treba zabraniti, jer predstavljaju opasnost za mlade djevojke.

Kako se nezvanično saznaje, Ivino tijelo je poslato na obdukciju. Ovu informaciju, međutim, njena sestra demantuje.

Pronađeno tijelo nestale Ive Balog

Pronađeno tijelo nestale Ive Balog

– To je sada unutar porodice, a jedino što mogu da apelujem jeste da se zabrane žurke na Oficircu – rekla je Martina.

Nestala pred gomilom ljudi, niko nije vidio šta se dogodilo

Podsjetimo, Iva Balog je nestala u noći između petka i subote, oko 4 sata iza ponoći na novosadskoj plaži Oficirac, a nađena je u nedjelju oko 13 sati u Dunavu, oko 60 kilometara nizvodno, ka Beogradu. Još nije objelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je našao tijelo Ive Balog.

Iva je posljednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, gdje je bila na žurki. Navodno je otišla da se okupa u Dunavu sa drugaricom.

Njena sestra Martina izjavila je tada da je to bila prva informacija koju su dobili o nestaloj Ivi. Potom je dobila informaciju da ju je drugarica ostavila na trenutak i od tada se Ivi gubio trag.

Detalji tragičnog kraja potrage za Ivom: Otac potvrdio najgore vijesti bolnim riječima!

Detalji tragičnog kraja potrage za Ivom: Otac potvrdio najgore vijesti bolnim riječima!

– Navodno su je vidjela četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka muzici, odnosno ka mjestu gdje se održavala žurka. Opisali su je do tančina – ispričala je Ivina sestra.

Takođe, u medijima i po društvenim mrežama, što je i porodica potvrdila, pojavila se informacija kako je Iva posljednji put viđena u razgovoru sa jednim mladićem, strancem.

– Dobili smo informaciju da je vidio taj mladić koji je stranac, vjerovatno Amerikanac, te smo i njega tražili kako bismo dobili neku informaciju, ali bez uspjeha – rekla je tada Martina.

Kako niko ništa nije vidio?

Ivina porodica tokom potrage nije isključivala mogućnost da se ona udavila, ali im je bilo čudno da to niko nije vidio.

– Koliko smo čuli, na toj žurki je bilo nekoliko stotina ljudi. Prosto nam je nevjerovatno da baš niko nije vidio da se neko davi. Nije mogla tek tako da nestane. Sigurno bi neko nešto čuo – rekla je tada Ivina sestra koja sada kaže da je njena sestra stradala od srčanog udara, piše Blic.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.