Aplikacija

Snepčet nazvao OŠ "Vladislav Ribnikar" po masovnom ubici, označio je kao "turističku atrakciju"

  • Извор: Б92
  • 12.05.2023. 16:09

Na aplikaciji "Snepčet" Osnovna škola "Vladislav Ribnikar", u kojoj je nedavno izvršen masakr, u kom je nastradalo osmoro đaka i radnik obezbjeđenja, obilježena je kao "turistička atrakcija" Beograda

Naime, ne samo da je škola istaknuta na mapi kao lokacija koju bi trebalo posjetiti, već je i ime škole označeno sa K.K., imenom tinaestogodišnjeg počinioca krvavog pira, koji je Srbiju zavio u crno.

Snepčet je besplatana aplikacija, naročito popularna među mlađom generacijom, koja od druge polovine 2022. godine broji 347 milionama pratilaca. Glavna zamisao aplikacije je da se korisnicima šalju video-zapisi, fotografije, kao i poruke, koje se same brišu nakon nekoliko minuta.

Vuk Jeremić i porodica Bajden u centru afere: Objavljena detaljna šema kako su dobijali milione dolara!

Vuk Jeremić i porodica Bajden u centru afere: Objavljena detaljna šema kako su dobijali milione dolara!

Pored svega navedenog, putem ove aplikacije moguće je pratiti lokaciju vaših prijatelja, naravno, ukoliko vam oni to dozvole, a mnogo toga govori i cifra od 4,6 milijardi dolara, koliko je aplikacija prošle godine napravila prometa.

Ono što zabrinjava jeste propust globalno popularne aplikacije, koja je previdjela što je škola u kojoj je trinaestogodišnjak izvršio masovna ubistva označena kao "turistička atrakcija".

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм