Erwin_Beg

Шокантна порука сестре ТикТокера који је пронађен мртав: Пола вас му је жељело смрт

  • Извор: Блиц
  • 16.12.2023. 16:56

Инфлуенсер и ТикТокер "Erwin_Beg", који је живио у Аустрији, пронађен је мртав прије неколико дана у Грацу.

Наиме, Ервин Бегић (23), како му гласи пуно име и презиме, поријеклом из БиХ, пронађен је мртав у Грацу 13. децембра ове године.

Најближи и пријатељи се на друштвеним мрежама опраштају од тиктокера и објављују посљедње преписке, међутим, његова сестра тврди да му је пола његових пријатеља са ТикТока жељело смрт, преноси Блиц.

Убио се млади ТикТокер из БиХ

Убио се млади ТикТокер из БиХ

“Објављујете снимке на којима је грешан и онда му желите мјесто у рају? Пола вас га је славило због његових гријехова и пола вас му је жељело смрт иза леђа. Нисам особа која воли да се оглашава на Тиктоку, али сада нам је свима доста. Прошла су само 24 сата, а изговарају се лажи. Никога није брига шта се десило мом вољеном брату. Умјесто што покушавате да направите прегледе како би било да се молите за њега? Јуче је био кишан дан и Алах нам је дао знак тиме! Престаните да постављате фотографије и било какве видео записе. Моја породица и ја нисмо спремни да видимо његово лијепо лице на таквим видео снимцима. Молимо вас да нас поштујете и избришите све. Нека Алах пошаље мог брата на највиши ниво раја и нека чује наше молитве”, написала је Мели Бегић.

Подсјетимо, како преносе медији, он је наводно извршио самоубиство.

Бегић је на друштвеним мрежама био познат као особа која воли луксуз, те су му снимцима углавном доминирали скупоцјени аутомобили, атрактивне локације и фирмирана гардероба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: