Акција полиције

Спријечена ликвидација у Будви, ухапшен Jермен

  • Извор: СРНА
  • 13.10.2023. 10:12

Полиција у Будви спријечила је ликвидацију и ухапсила мушкарца чији су иницијали М.А. (34) из Јерменије, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Полицајци су синоћ у 22.30 часова у улици Словенска плажа уочили и намјеравали да контролишу возило марке "фолксваген поло" барских регистарских ознака.

"Возило се зауставило на земљаном паркингу у слијепој улици испред полицијских службеника, а непосредно након заустављања из возила су наглао изашле три особе и дале се у бјекство", наводи се у саопштењу.

Припадници полиције стигли су једну особу и одмах су обавијесили све расположиве јединице које су упућене у тај дио Будве заједно са службеници криминалистичке полиције.

Након саслушања ухапшене још четири особе због афере

Након саслушања ухапшене још четири особе због афере "Тунел"

Град је потом блокиран и започета је интензивна потрага.

Из Управе полиције су додали да је о догађају обавијештен тужилац у Основном тужилаштву у Котору који је са припадницима Одјељења безбједности Будва извршио увиђај.

"У возилу су пронађена два пиштоља марке `глок` са оквирима у којима се налазило по 19 комада муниције, аутоматски пиштољ `шкорпион` са пригушивачем и 17 комада муниције, двије силиконске маске као и више пари рукавица и гардеробе за пресвлачење", наводи се у саопштењу.


(Фото: Управа полиције Црне Горе)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: