Granična policija BiH

Spriječeno krijumčarenje 11 državljana Turske, uhapšene dvije osobe

  • Извор: СРНА
  • 01.06.2023. 14:19

Granična policija BiH je na području Tomislavgrada spriječila krijumčarenje 11 državljana Turske, među kojima je bilo i maloljetnih lica, te uhapsila dva državljanina BiH.

Uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali T.G. (42) koji je osumnjičen da je automobilom "micibiši" njemačke registracije krijumčario državljane Turske, a u vezu sa ovim krivičnim djelom dovodi se i lice čiji su inicijali R.S. (37), takođe državljanin BiH.

Iz Granične policije BiH saopšteno je da je policija juče uz svjetlosna i zvučna upozorenja, pokušala da zaustavi ovo vozilo, ali da se vozač oglušio o naredbe i pobjegao.

Zagrepčanin harao trgovinama u Gradišci: Ukrao robu vrijednu oko 1.000 KM

Zagrepčanin harao trgovinama u Gradišci: Ukrao robu vrijednu oko 1.000 KM

Uz pomoć druge mobilne patrole Granične policije BiH, vozilo je zaustavljeno i u njemu su zatečeni državljani Turske.

Zbog sumnje da je počinjeno krivično djelo krijumčarenje osoba, o događaju je obaviješteno Tužilaštvo BiH i prema njegovoj naredbi državljani BiH su uhapšeni i ispitani u svojstvu osumnjičenih.

Vozilo i drugi dokazni materijali su privremeno oduzeti, dok su državljani Turske predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH na dalje postupanje. 

Grčka traga za nestalim Srbinom: Radovanova supruga otkrila detalje

Grčka traga za nestalim Srbinom: Radovanova supruga otkrila detalje






  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.