Саша Божиновић

Србин из Беча о снимку: Тако се мајке не понашају

  • Извор: Курир
  • 01.04.2024. 09:18

Србин из Беча Саша Божиновић, предсједник Српског културног центра у том граду, указао је на једну нелогичност са снимка који се јуче појавио и на коме се види дјевојчица која неодољиво подсјећа на несталу Данка Илић (2).

Божиновић је истакао да се у свим аустријским медијима налази информација да је у току потрага за малом несталом Данком Илић, као и да су и грађани Аустрије обавијештени о цијелој ситуацији.

Ово су жене са снимка који је послао Србин из Беча

Ово су жене са снимка који је послао Србин из Беча

- У први мах сви смо били скептични, али је стигла молба амбасаде да подијелимо снимак и да обавијестимо што више грађана. Тај снимак смо подијелили и сви се надамо да је дијете живо и здраво и да ће се вратити својим родитељима. У новинама се апелује на грађане да се укључе у потрагу - каже Саша Божиновић.

Саша Божиновић је навео и да су све жене из Културног центра указале на једну нелогичност на снимку на коме се наводно налази мала Данка.

Потрага за Данком: Истрага проширена на Аустрију

Потрага за Данком: Истрага проширена на Аустрију

- По реакцијама ових жена, чудно је што је дијете без колица. Овдје се ниједно дијете не вози без колица и мајке не пуштају дјецу да ходају по станици, све мајке из нашег Центра су указале на ту нелогичност - каже Саша.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?