Navodno ga namamile

Srpkinja izbola Turčina u Budvi: On tvrdi da je pristala da vode ljubav, a onda se pojavila njena majka

  • Извор: Курир
  • 07.08.2023. 22:59

Državljanin Turske B.H. (31) kog je 17. maja u Budvi, prema sumnjama crnogorskog tužilaštva, u stanu u Budvi pokušala da ubije D. M. (21) iz Srbije ispričao je na saslušanju da je upao u zamku djevojke i njene majke koja se umalo po njega završila kobno.

Navodno, B. H. je tužiocu ispirčao da je na molbu prijatelja primio D. M., njenu majku i mlađu sestru na nekoliko dana u smještaj koji je iznajmljivao u Budvi, kao i da je drama počela noć prije nego što ga je nožem ubola u leđa D. M., pošto ih je zamolio da zbog buke koju prave pronađu drugu sobu.

Matičar zbog šale mlade otkazao vjenčanje

Matičar zbog šale mlade otkazao vjenčanje

Međutim, umjesto da odu, prema njegovim riječima D. M. je došla u njegovu sobu obučena samo u crnu kratku suknju, bez gornjeg dijela.

- Pošto govorim samo turski jezik, uz pomoć aplikacije na mobilnom telefonu za prevođenje pitao sam je da li želi da vodimo ljubav, na šta je ona pristala. Međutim, do toga nije došlo, ali me je namamila da budemo prisni, i tada je u sobu uletjela njena majka i fotografisla nas. Kada sam je pitao zašto to radi, ona je počela da prijeti da će taj snimak da iskoristi ako probam da ih istjeram iz stana i da će da me prijave policiji da sam napao njenu kćerku, a da ću ja onda zbog toga da budem deportovan iz Crne Gore - ispričao je navodno na saslušanju u istrazi koja se vodi protiv D. M. turski državljanin.

Granični policajac BiH tuče momka na ulici dok drži pištolj

Granični policajac BiH tuče momka na ulici dok drži pištolj

On je navodno naveo i da je majka D. M. opet došla u njegovu sobu i ponovila da će slike da nosi pravo u policiju ako ih natjera da izađu iz smještaja. - On je tada shvatio da je upao u njihovu zamku. Ispričao je da je njega to naljutilo, pa je prvo uzeo najmanju djevojčicu koja je bila sa njima i izveo je iz stana, a zatim je izbacio i D.M. i njenu majku. Međutim, majka je kroz prozor ušla u stan i počela da mu prijeti da će ga prijaviti policiji, pa ju je uhvatio za kosu i počeo da je vuče sa namjerom da je izbaci iz stana. U tom momentu je u stan ušla D.M. i ubola ga u leđa - navodi se u dokumentu na osnovu kog je Apelacioni sud produžio pritvor srspkoj državljanki..

Pacijent pobjegao sa psihijatrije pa go pravio haos

Pacijent pobjegao sa psihijatrije pa go pravio haos

Pošto ga je D. M. ubola u leđa, državljanin Turske je izašao iz stana kako bi zatražio lekarsku pomoć. Podsetimo, policija je posle tog događaja saopštila da je u prostorijama jedne kuće došlo do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između M. D. i njene majke sa jedne, i H. B. sa druge strane, i da je potom M. D. ubola H. B. u leđa.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.