Осми дан од нестанка

Српска собарица из Беча: Убијеђена сам да су Румунке са снимка већ познате аустријској полицији

  • Извор: Телеграф
  • 02.04.2024. 10:51

Убијеђена сам да сам и раније видјела слике тих Румунки. Овако за Телеграф почиње причу собарица из Беча, која је као и цијели аустријски народ, узнемирена снимком Румунки са дјететом које подсјећа на несталу Данку Илић (2).

Овај снимак, направљен у центру Беча, предат је аустријској полицији која се укључила у истрагу нестанка српске дјевојчице, али још нема потврде да ли би дете на снимку заиста могло бити Данка.

- Убијеђена сам да сам и раније видјела слике тих Румунки у граду, да су већ познате аустријској полицији. Мислим да су особе налик њима тражили због разних ствари - истиче ова жена.

Бојана Отовић Пјановић о случају мале Данке: Сви су осумњичени!

Бојана Отовић Пјановић о случају мале Данке: Сви су осумњичени!

Узнемирена и потресена цијелом причом, каже да се тако осећа и цијела српска заједница у Бечу.

- Сви су јако узнемирени. Стрепимо шта је са Данком, шта је са тим снимком одавде... Видјели смо и доста полиције на улицама. Баш је страшно то што се дешава, ипак је то дијете од непуне двије године - напомиње собарица.

Подсјетимо, Данка је нестала у тренутку када је њена мајка давала воду другом дјетету, а потрага траје од тог дана. Траг који је дигао целу Србију и регион на ноге стигао је из Беча, а у питању је снимак на ком се види дјевојчица која подсјећа на малу Данку, у пратњи две Румунке, пише Телеграф.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: