Amerika

Pravoslavni sveštenik uhapšen jer je ošamario dječaka

  • 06.09.2019. 14:58

Srpski sveštenik Dragan Žarić (37), koji službuje u pravoslavnoj crkvi Svetog Save u Sent Piterbergu u Americi, uhapšen je zbog sumnje da je ošamario dijete koje se igralo sa njegovim sinom, pišu američki mediji.

Kako su prenijeli lokalni mediji, Žarić je uhapšen u ponedeljak, a na teret mu se stavlja zlostavljanje djece.    

"Uhapšen je u svojoj kući u luci Palm. Njegov sin se prethodno posvađao s drugim djetetom s kojim je igrao košarku na terenu u dvorištu kuće Žarića. Pop je izašao napolje, razdvojio zavađenu decu i usput ošamario dijete sa kojim se njegov sin posvađao", rekli su izvori američkih medija i dodali:

"Incidentu je prisustvovalo više djece i roditelja, pa je neko slučaj prijavio policiji.
Sveštenik Žarić uhapšen je i sproveden u pritvor, ali je poslije nekoliko sati platio kauciju u iznosu od 5.000 dolara i pušten je da se brani sa slobode".

Kako "Blic" saznaje Žarić je sveštenik u SPC Svetog Save od 2017. godine.
 

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм