Акција ”Парк”

Стари знанац полиције ухапшен због провала у кафиће

У акцији ”Парк” бањалучка полиција ухапсила је Данијела Милешевића званог Џо због сумње да је проваљивао у угоститељске објекте у Бањалуци којима је причињена штета у износу од 4.120 КМ.

Ради се о вишеструком преступнику против кога су раније вођени кривични поступци због десетина кривичних дјела, махом имовинских деликата.

У ПУ Бањалука наводе да је Милешевић осумњичен за двије тешке крађе, крађу и два покушаја тешке крађе.

”Д.М. је осумњичен да је од 21. децембра до 12. јануара помоћу снаге и алата проваљивао улазна врата угоститељских објекта, те искориштавао откључана врата и отворене прозоре како би ушао у објекат из којих је крао новац и рачунарску опрему. Материјална штета причињена овим кривичним дјелима износи око 4 120 КМ”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да су током истраге пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела.

”Након криминалистичке обраде, те комплетирања и документовања предмета, Д.М. ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука”, наводе у полицији.

Милешевић је добро познато лице истражним органима. Само у 2007. години је признао више од 30 провала и крађа због чега је осуђен на четири године затвора, које је одлежао.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм