Heroj

Stefan sa terase vidio manijaka kako ljubi i pipka djevojčicu: Pozvao policiju pa ga jurio sa ocem

  • Извор: Курир
  • 06.09.2023. 09:40

Manijaku B.K. (36) sa Bežanijske kose, u ponedjeljak, je određen pritvor do 30 dana pod sumnjom da je u parku na klupici ljubio, dodirivao i pokušao sa sobom da povede djevojčicu sa posebnim potrebama. Njemu je pisana krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Ko zna šta bi sa djetetom bilo da Stefan B. sa svoje terase nije vidio njemu nepoznatog muškaraca kako pokušava da obljubi maloljetnu komšinicu. On je odmah pozvao oca djevojčice, pa su zajedno pokušali da ga uhvate. Opis je dao policiji koja ga je brzo uhapsila.

Po zahtjevu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu manijaku je određen pritvor.

"Čuli smo da je komšija Stefan sjedio na terasi, a da je u parku bila dj evojčica iz naše zgrade. On je u jednom trenutku vidio da je pored nje sjeo nepoznati muškarac. Tada ju je zagrlio i počeo da je ljubi i dodiruje. Stefan je odmah pozvao oca djevojčice i čuli smo da su zajedno jurili manijaka. Uhapsila ga je patrola sa Novog Beograda”, kaže jedna od stanarki zgrade u Partizanske avijacije.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo koje će u toku postupka saslušati svjedoke, ali i oštećenu djevojčicu u prisustvu roditelja.

B.K. do sada nije hapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.