ATV

Beograd

Suđenje Belivuku i Miljkoviću prekinuto jer im je "pozlilo"

 • Izvor: SRNA
 • 18.09.2023. 17:31

Suđenje optuženim vođama kriminalne grupe Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću prekinuto je zato što su se njih dvojica požalili da im je pozlilo, nakon čega je stigla ekipa Hitne pomoći da ih pregleda.

Miljković je tokom suđenja rekao sudiji da mu je "loše, da mu zuji u ušima i da će se srušiti", prenijeli su beogradski mediji.

I Belivuk je potom prijavio navodne zdravstvene smetnje, tvrdeći da su mu utrnule ruke i da su mu se osušila usta.

Sudija je nakon toga odredila pauzu kako bi doktori pregledali Belivuka i Miljkovića.

Na početku suđenja devetorica pripadnika ove grupe otkazala su punomoć svojim advokatima, zbog čega je sudija razdvojila postupak.

Za danas je bilo predviđeno saslušanje oštećenog I.S, koga su, kako se navodi u optužnici, pripadnci grupe oteli i držali na stadionu Fudbalskog kluba Partizan, gdje su ga zlostavljali.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.