Porodica u šoku

Sumnja se da je otrovan: Rajko (21) nakon izlaska iz zatvora preminuo u bolnici

 • 01.12.2019.16:30

Podgoričanin Rajko Peruničić (21) preminuo je juče ujutru u Kliničkom centru u Podgorici, neposredno nakon što je iz spuškog zatvora doveden u tu medicinsku ustanovu.

Naime, spuški stražari u sobi Zatvora za kratke kazne pronašli su ga u nesvjesnom stanju i alarmirali zdravstvenu službu te ustanove.

Iz Uprave policije je nezvanično saopšteno da je Peruničić u 8.35 sati doveden u KCCG zbog pružanja medicinske pomoći. Ljekari su nešto kasnije konstatovali smrt Podgoričanina.

Iz UP su kazali da je o događaju odmah obaviješten tužilac koji je naložio obdukciju.

Nakon obdukcije biće utvrđeno da li je Peruničiću u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija pozlilo zbog prekomjerene upotrebe lijekova ili je u pitanju prirodna smrt.

Prema saznanjima “Vijesti”, Peruničić je na izdržavanje kazne doveden dva dana prije nego je preminuo.

Pokojni Peruničić hapšen je prije tri godine zbog sumnje da je sa Slobodanom Kovačevićem zlostavljao dječaka romske nacionalnosti. Godinu kasnije, sa još dva tinejdžera hapšen je zbog maltretiranja profesorke jedne srednje škole u Podgorici.

“Sumnjamo da je otrovan”

Porodica preminulog Peruničića sumnja da nije u pitanju prirodna smrt niti samoubistvo, piše “Dan”. Otac preminulog rekao je za taj list da je, prema informacijama koje su oni dobili iz zdravstvene ustanove, njegov sin u Klinički centar Crne Gore doveden bez znakova života, te da sumnjaju da je otrovan.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.