Požega

Supružnici poginuli na motoru, troje djece ostalo bez roditelja

  • Извор: 24сата.хр
  • 24.04.2023. 10:18

Bračni par na motociklu poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u sudaru s automobilom u mjestu Novi Mihaljevci kod Požege.

Iz Moto kluba Tsunami Požega oprostili su se od poginulih.

"Počivajte u miru Božjem dragi nam prijatelji! Iskreno saučešće porodici", napisali su.

"Motocikl je vozio muškarac, a iza njega je sjedila žena. U automobilu je bio jedan muškaraca naš sumještanin. Kada smo prišli, ugledali smo strašan prozor, tijela su doslovno bila pod prednjim dijelom automobila. Žena je odmah preminula, a nešto kasnije i muškarac", rekao je Petar Jurić, vlasnik kuće koja se nalazi u blizini nesreće.

Na mjesto nesreće izašli su Hitna pomoć i policija.

Poginuo je bračni par iz Jakšića, a iza njih je ostalo troje maloljetne djece.

"Vozaču motocikla je to drugi brak i ima jedno dijete iz prvog braka, a suvozačici je prvi brak. Oni imaju zajedničke dvoje djece. To je tragedija i velika žalost", rekao je jedan stanovnik Novih Mihaljevaca.

Mjesto nesreće izgleda strašno, na sve strane su rasuti dijelovi motocikla, tragovi upućuju na smjerove kretanja, ali, kako je tačno došlo do nesreće, mada neki koji su vidjeli nesreću kažu da je došlo do proklizavanja motocikla na putu, to su samo pretpostavke, jer će uviđaj dati odgovor šta se dogodilo.

"Ne možemo govoriti o uzrocima nesreće dok se u cjelosti ne obavi uviđaj, kojem je prisustvovala i opštinska državna tužiteljka Ankica Njegovan Bišof", rekli su iz PU požeško-slavonske.

Тагови:
  • 20:45 АТВ интервју

    ''АТВ интервју

  • 21:15 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.