Алексинац

Свештенику покушали отети дијете

  • Извор: Нова.рс
  • 10.12.2023. 13:24

Алексиначки свештеник Хаџи Иван Миленовић пријавио је полицији да је у четвртак покушана отмица његовог дванаестогодишњег сина.

Како је навео, на друштвеној мрежи Фејсбук, малишана су јурили 200 метара али је успио да им побјегне.

Свештеник је изразио сумњу да су кривци Румуни који су се данима кретали на том подручју, преноси нова.рс.

Вјерски службеници из Зенице позивају на рат: Од стрељана и ловачких друштава правите војску!

Вјерски службеници из Зенице позивају на рат: Од стрељана и ловачких друштава правите војску!

Његова супруга Виолета потврдила је мужевљеве наводе и истакла да нимало не сумња у причу свог сина те да постоји и свједок наводног покушаја отмице.

"Дјеца су се враћала из музичке школе, мој син је примијетио једног човјека у сивом возилу а други је био ван аутомобила, био је у црној одјећи са тамном косом и тамном брадом. Дијете је казало да га је тај човјек чудно гледао. Чим му је син окренуо леђа, тај човјек је кренуо за њим, син је видио да га тај мушкарац прати, почео је да бјежи а тај мушкарац га је појурио и пратио га 200 метара. Када је видио да улази у наше насеље, прогонитељ је одустао", прича она.

Каже да свом сину вјерује јер је био видно уплашен те да је том догађају свједочила и једна жена, преносе Независне.

"Моје дијете је паметно, не би то измислило. Та жена која је то видјела дала је изјаву у полицији, она је прошла поред њих пре мога сина, били су јој сумњиви и послије је видјела како јуре дијете. Мој син више не смије да иде сам, уплашен је. И ја сам те људе видела неколико дана раније, зауставили су мене, мог свекра и свекрву и питали су нас гдје је аутопут.То су били Румуни у сивом ауту, обучени у црно, са црном косом. Чак само чули да се ово исто десило у оближњем селу Сухотно али људи нису пријавили, покушали су да дијете убаце у ауто. Сматрам да полиција треба да провјери те Румуне који наводно овдје продају шерпе, да су те вечери послали Жандармерију, сигурно би их пронашли а не само једну полицијску патролу која није могла да их нађе", закључује Виолета Миленовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:45 АТВ интервју

    ''АТВ интервју

  • 21:15 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:30 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.