Sedamnaestogodišnjak

Tinejdžer pokušao da ubije druga

  • Извор: Блиц
  • 26.05.2022. 17:16

Miloša C. (26) je, kako se sumnja, dva puta nožem u grudi ubo poznanik Petar S. (17) iz Zaklopače kod Grocke, a zašto je do napada došlo još nije poznato i postoje dvije verzije priče.

Prema prvoj verziji, napadnuti Miloš ne zna razlog zbog kojeg ga je Petar napao.

"Petar ga je gađao kamenom dok je šetao ulicom, kad ga pitao zašto to radi pozvao ga je da uđe kod njega u dvorište. To je izgovorio drugarski i nije mislio da će ga napasti, jer se odranije znaju", navodi sagovornik:

"Kad je krenuo u dvorište, izvukao je nož i ubo ga je dva puta", rekao je on.

Razdvojio ih je komšija koji je uletio u dvorište. On je i pozvao Hitnu pomoć.

"Petar je za to vrijeme pobjegao", navodi.

Sa druge strane, postoji i verzija po kojoj je sukob izbio kada je Miloš sa još dvojicom mladića napao Petra.

"Nisam svjedočio tome, ali sam od komšije čuo da se Miloš sa još dvojicom drugara vrzmao oko kuće i da su oni napali Petra kad je izašao, zbog čega je on onda Miloša izbo", kaže sagovornik i dodaje da je Petar imao nož kod sebe jer je nešto radio u garaži, ispred koje se sve desilo, prenosi Blic.

Kako pričaju meštani Zaklopače, porodice i jednog i drugog mladića važe za dobre, ali je Petar poznat kao problematičan.

Petar S. je nakon napada uhapšen, a u Odjeljenju za meloljetnike Višeg javnog tužilaštva je priznao djelo, nakon čega mu je određen pritvor.

"Maloljetnik je objasnio da je izbo druga zbog neraščišćenih računa. Naime, prije nekoliko dana su imali sukob na utakmici kada ga je Miloš napao. Kasnije ga je Petar pozvao da razgovaraju, kuhinjski nož je sakrio iza leđa, a kada mu je mladić prišao skočio je na njega i ubo ga", prenijeli su mediji riječi izvora bliskog slučaju.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић