Ликвидација која није расвијетљена 11 година

Тјелохранитељ Ане Николић и Легијине жене изрешетан у Миријеву

  • Извор: Курир
  • 16.02.2024. 19:31

Ликвидација, за коју многи тврде да је професионално изведена, није расвијетљена ни послије 11 година!

Дејан Милачић Џин (35), са Цетиња, лични тјелохранитељ пјевачице Ане Николић и Александре Ивановић, супруге Милорада Улемека Легије, убијен је испред куће у којој је изнајмио стан у Улици Матице српске у београдском насељу Миријево!

Милачићу, који је радио и као обезбјеђење у клубу "Театро", са леђа је пришао непознати нападач и пуцао му у главу.

Егзекутор излетио из жбуна

Цетињанин је 15. фебруара 2013., око 21.20 сати, дошао до Миријева аутомобилом и упаркирао га до саме капије. Док је излазио из возила, непозната особа је искочила из жбуна и сасула у њега читав шаржер, само у потиљак му је испаљено пет метака!

Сергеј Трифуновић у улози Легије у серији

Сергеј Трифуновић у улози Легије у серији "Сабља"

Упркос чињеници да је био тешко рањен, он је пузао десетак метара ка улазу у стан и ту издахнуо. Био је изузетно крупан и јак.

Убиство Милачића испланирано је до танчина, а о мотивима се до данас испредају различите теорије. Док неки помињу његов сукоб у Црној Гори и да је ријеч о освети, годинама се спекулисало и да је његовој смрти кумовала туча у току новогодишњег наступа Ане Николић на сплаву "Боливуд".

Наводно је њен наступ прекинут када је Милачић, како се причало, металним шипкама напао обезбјеђење сплава, сматрајући да не поштују довољно Ану. Колале су приче да је у популарну пјевачицу био потајно заљубљен, иако је имао супругу и добио сина непосредно прије ликвидације.

Ана Николић о пјевачици која је пала са зграде: Није ми јасно

Ана Николић о пјевачици која је пала са зграде: Није ми јасно

- Ужасна је трагедија то што се догодило. Саосјећам са његовом породицом и ближњима. Моје дубоко саучешће - изјавила је тада Николићева за медије.

И прије убиства Џин је био на мети напада, о чему свједочи и један од његових ранијих статуса на Фејсбуку: "Нико ми ништа не може, па пуца у мене из пиштоља, јер сам чудовиште на снагу. Редовне тренинге рвања обављам у Београду!"

Такође се помињао и његов сукоб са једном навијачком групом "Црвене звезде". Осим поменутих, као могући мотив злочина провејавала је и теза о освети због жестоке свађе у Црној Гори.

Ана Николић поново шокира јавност:

Ана Николић поново шокира јавност: "Дођи себи док још имаш коме"

Док је био на Цетињу, наводно се посвађао због неког посла са непознатим Црногорцима. Само неколико дана прије ликвидације, вратио се у Београд и полиција је сумњала да је управо та свађа резултирала бруталном осветом.

Опомена Миши Банани?

Оперативци београдске полиције нису искључивали ни могућност да је Милачићево убиство наручено као опомена Анином бившем момку Родољубу Радуловићу (Миши Банани), високорангираном припаднику клана Дарка Шарића, да пази шта прича.

Иако је њихова бурна веза била окончана, наводно је одбјегли Радуловић и даље био много везан за пјевачицу и бринуо за њену сигурност "из далека".

У истрази је тада свједочила и пјевачица која је рекла да не зна ништа о разлозима његовог убиства, да је са убијеним Милачићем била у коректним односима и да је он чувао.

Гоца Тржан тужила Мају Николић и Кристијана Голубовића

Гоца Тржан тужила Мају Николић и Кристијана Голубовића

Убијени Цетињанин у Србији није имао кривични досије, а у Црној Гори је привођен због посједовања оружја. У марту 2012., послије краће свађе, хицем из пиштоља је лакше ранио пријатеља из дјетињства Милана Беладу, који је одбио касније да га кривично гони.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)