Гуња

Тражио од конобарице пиво, па добио шаком по глави

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 16.03.2024. 08:58

Према овонедјељној пресуди, све се догађало у јуну прошле године око 23.15 сати у Гуњи на тераси кафе бара “Монацо”. Гост Нино (20) и конобарица Јасна (28) осуђени су због нарушавања јавног реда и мира.

“Нино је у алкохолисаном стању затражио од власника локала Креше и конобарице да му донесу два пива, а када су исти одбили да га услуже, у више наврата гласно вичући обратио се власнику: “‘Крешо, дај ми два пива бог те ј***'”.

“Кад га је одбио, опет му се обратио: ‘Донеси ми пиво, п**** једна, јел ме чујеш, маму ти ј****, разбићу те!'“ Конобарица га је упозорила на понашање, па је викао на њу: “‘Ј**** и теби мајку, к**** једна, све ћу вам поразбијати!'”

Тужилаштво тражи притвор за малољетника ухапшеног због тероризма

Тужилаштво тражи притвор за малољетника ухапшеног због тероризма

“Јасна му је потом задала ударац стиснутом песницом у тјеме, након чега јој је Нино отвореним дланом задао ударац у главу иза уха и са стола узео пивску флашу коју је бацио на тло испред локала”, навео је судија у пресуди, преноси Даница.хр.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм